Matěj Kůs Official Website, Oficiální Stránka Matěje Kůse

8. – 9. 8. 2009 Liberec – Gorzow

Publikováno Srp.10, 2009, kategorie Aktuality

Sobota 8.9. Liberec MR dvojic

2,4,4,4 =14 bodů, škoda první jízdy, nevyšel start. Asi by to nic moc neřešilo, Luboš neměl svůj den. V 7 večer naložit a zpět na Markétu do dílny. Práce na motocyklech do 3. hodin ráno.

img_0458

Pepa dobře věděl jak je tahle jízda důležitá, proto se podíval kde má Matěje, namířil a udeřil.. Matěj tu babu ustál a ujel, ale jeho 4 body bylo málo, znamenalo to stop a do semifinále šel Pepa s Ríšou.

 

Neděle 9.8. Gorzow

0,2,3,0,0,d= 5+1 od první do třetí jízdy gradoval výkon a vypadalo to výborně.  První bojovná jízda, ale body neklaply. Za to další, jezdil  jasně první a až na cílové čáře ho „AJ“ nevim proč máznul. Třetí jízda přes kopírák. Pak přišly dvě nuly a v poslední nás zradila technika. Prasklý šroub  spojkové předlohy vymezil vůly řetězu na – nepojízdno. Škoda, šel z bílé a se Zmarzlikem by patně potíže nebyly. Právě tento bod znamenal bramborovou, jinak by byla totiž bedna. Zajímavý byl Matějův rozpis jízd : žlutá, bílá, žlutá, bílá, žlutá, bílá, že by mu „AJ“ nabídnul pozici na startu zapomeňte.  Odjížděli jsme tedy lehce zakyselení, jako letos už párkrát.  Byla to premiéra na tomto stadiónu a třeba se to šikne, jako trénink pro finále MS jun. družstev..

 

38011

Dvojice jim šla. "AJ" ani nemusel vykrývat moc prostoru za sebou, bylo to hodně rychlé.

dsc_1053

Primární řetěz na prasknutí a sekundár jako kšandy, spojkovou předlohu jeden šroub neudrží. I o tom je plochá dráha všechno tip ťop a zradí vás součástka za 10,50Kč

V neděli Bydgoszcz a dosud technika přímo do Ruska, Matěj na extraligu a v pátek letecky za námi do Togliatti



Hledáte něco?

Použijte tento formulář:

Základní informace