Matěj Kůs Official Website, Oficiální Stránka Matěje Kůse

19.7. 2009 Toruň – Bydgoszcz

Publikováno Led.02, 2010, kategorie Aktuality

 

 

 

 

Tenhle závod, který já považuji za zlomový, byl jako by za odměnu. Na všechno bylo dost času i díky nepřízni počasí.

Po návratu z SWC ve Vojens se potřeboval Matěj dát zdravotně dohromady. Mezi tréninkem a závodem ho svalila horečka, takže v týdnu se Matěj držel doma.

Počasí zlikvidovalo páteční trenink i sobotní finále SWC v Lešně kam jsme se zajeli podívat. Start nedělního derby se posunul až na 20,00 hod. Perfektní příprava dráhy dovolila start i po přívalovém dešti. Zpět jsme jeli v pekelném počasí a ve Wroclavy jsem Sprintera doslova brodil, tak že nebyla vidět kola.

Samotný závod šel jako po drátku, po druhé jízdě jsem tradičně poprvé měnil olej a zjistil piliny v oleji. Matějovi jsem nic neřekl, dělal 3,3 měli jsme super nastavení. Při další výměně v oleji špony a další 3,2. Jel super závod počínal si jak starý mazák, 2x udělal Emila a  A. Jeje. Poslední jízdu jsme riskli a motor ve druhém kole ze 2.místa „zakukal“.

Tenhle závod já považuji za zlomový v zatim mizerné sezóně. Matěj si začal věřit a přestal laborovat s nastavením. Stále dokola si prohlížím videa z  Toruně, prostředí vyráží dech zkušeným matadorům. Pro nás Čechy je tohle prostředí neuvěřitelné. 

 Pivo si na stadiónu nekoupíte a za zapálené cigáro Vás vyvedou. Fanoušci jsou a mají být na co hrdí. A tohle derby si  všichni dost užívali.

 



Hledáte něco?

Použijte tento formulář:

Základní informace